Podzimní nabídka z Restaurace pod Kunětickou horou

11.10. - 13.10.2024 Festival řízků

Můžete se těšit na spoustu druhů mas upravených jako řízek (což nutně neznamená obalit a usmažit). Nechte se příjemně překvapit, co vše dokážou naši kuchaři pro Vás připravit.

25.10. - 27.10.2024 Bramborákové hody

Bramborák (starší název cmunda) je tradiční pokrm většiny slovanských a germánských národů a Maďarů. Připravuje se smažením na tuku z tenké vrstvy těsta jemně nastrouhaných syrových brambor, mouky, vajec, česneku, soli a majoránky. Připravíme pro Vás několik tradičních i netradičních bramborákových variací.

Polévka:

Silný vývar z uzených kostí s kořenovou zeleninou, masema kroupami (1.1,9) 48,-Kč

Hlavní chod:

1.Cmunda po kaplicku (domácí bramborák s uzeným masem a dušeným  zelím) (1.1,3,7,9,10) 195,-Kč

2. Kuřecí prsíčko v bramborákovém těstě usmažené dozlatova se zelným salátkem s čerstvě strouhaným křenem (1.1,3,7,9) 195,-Kč

3. Domácí bramborák provoněný majoránkou plněný pikantní masovou směsí se zeleninovou oblohou (1.1,3,7,9) 190,-Kč

4. Domácí bramboráčky zapečené dvěma druhy sýra, podávané se salátem coleslaw (1.1,3,7,9) 185,-Kč

5. Medailonky z vepřové panenky zapečené nivou se salátkem z čerstvé zeleniny s bazalkovým pestem a domácími bramboráky(1.1,3,7,9 ) 225,-Kč

 

1.11. - 3.11.2024 Steakové menu

Náš šéfkuchař se svým týmem si pro Vás připravili steakové speciality podle nejmodernějších trendů. Můžete se těšit na minutková jídla připravené z kvalitního dobře vyzrálého masa.

 

8.11. - 11.11.2024 Svatomartinské posvícení

Svatomartinské hody se pořádají u příležitosti svátku Svatého Martina 11. listopadu, který tradičně symbolizuje ukončení barevných podzimních měsíců a doby zrání vína. Připravíme pro Vás ochutnávku svatomartinského vína a dozlatova upečenou husu i další speciality.

 

29.11. - 1.12.2024 Burger menu

Hamburger patří ke klasice americké kuchyně, své příznivce má však po celém světě, Českou republiku nevyjímaje. Náš šéfkuchař se svým týmem si pro Vás připraví burgry moderní gastronomie.

 

25.12. - 26.12.2024 Sváteční vánoční menu

Báječná procházka, výstup na hrad, prohlídka zvířátek a pak chutné menu v naší restauraci.

 

31.12 2024 – Silvestr

Poslední den v roce otevíráme od 7,30 hodin do 22,00 hodin. Přijďte se naladit dobrým jídlem a pitím.

 

1.1.2025 – Nový rok

Otevíráme od 9,00 hodin – přijďte na čočkovou polévku, ať se Vás drží peníze.

Rezervace tel: 466 416 274, nebo pište na mail podkunkou@podkunkou.cz.

 

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti